Proizvodi

O nama

Vreme je za kvalitetetan i moderan veš. Vreme je za Mizan.

Temelj kompanije je bogato iskustvo dva brata koji su odlučili da svoje znanje materijalizuju kroz stvaranje konkretnih proizvoda koji će služiti drugima. Zato je naše rublje napravljeno od najfinijih materijala koji ispunjavaju evropske standarde kvaliteta i dizajna. Pošto je donje rublje najintimniji deo ličnog stila, trudimo se da širokim asortimanom odgovorimo na najrazličitije potrebe naših kupaca. Tako smo napravili proizvode koji se uklapaju u razne stilove: od sportskog, i ležernog do modernog i glamuroznog rublja izuzetnog kvaliteta.

 

Svaki naš proizvod nosi crtu jedinstvenosti i originalnosti, ali istovremeno sadrži i lični pečat Mizana. Namenjeni su onima koji ne žele da budu uniformisani, već teže da se izdvoje iz mase. Ponuda Mizana je kompletna, kreirana tako da zadovolji različite profile potrošača u skladu sa njihovim načinom života, kao i za različite prilike, odnosno namene. Naši proizvodi su sinonim za optimalno prijanjanje u kombinaciji sa savremenim izgledom koji je nekad romantičan, drugi put razigran i opušten, treći put ozbiljan i poslovan, ali uvek sa mnogo šarma i stila.

Mizan je osnovan 2005. godine. Poslovanje firme se zasniva na proizvodnji kvalitetnog ženskog, muškog i dečjeg veša i pidžama. Proizvodnja je organizovana u dva proizvodna pogona, u Novom Pazaru i Sjenici sa oko 100 zaposlenih. Distribucija proizvoda vrši se putem veleprodaje u Beogradu i Novom Pazaru. U Novom Pazaru imamo jednu maloprodajnu radnju ali se nasi proizvodi prodaju u mnogim drugim radnjama sirom regiona.Naši partneri su uspešni poslovni ljudi i firme širom Srbije, kao i BiH, Hrvatske, Slovenije, Mađarske i Italije.Jedna od tajni našeg uspeha je fokus na timskom radu.

 

Trudimo se da se svaki zaposleni oseća kao deo porodice kako bi se unutar firme razvijali i gajili dobri međuljudski odnosi koji, pre svega, podrazumevaju negovanje kulture dijaloga i međusobnog poverenja i poštovanja. Takva atmosfera na poslu prenosi se i na proizvode koje stvaramo, pa svaki od njih odiše ličnim zalaganjem i posvećenošću.

FILOZOFIJA

Naša poslovna politika se zasniva na principu da je svaki potrošač deo našeg tima. Mi se ne reklamiramo jer smatramo da je najbolja reklama preporuka zadovoljnog kupca.

HIGHLIGTS

Ženski program namenjen ženama koje od donjeg rublja zahtevaju više, koje žele da uživaju u nošenju i ugađanju sebi i drugima.

MISIJA

Mi pratimo trendove i trudimo se da u svoju proizvodnju uvek unesemo novine koje neće biti u suprotnosti sa osnovnim načelima naše filozofije. Sve naše aktivnosti su usmerene na proširivanje tržišta.

VIZIJA

Sebe vidimo kao regionalnog lidera na zahtevnom tržištu donjeg rublja. To podrazumeva i proširivanje asortimana proizvodnje, kao i konstantno održavanje kvaliteta koji smo već postigli.

Preuzmite kolekcije:

Veličina fajla: 2.89 MB, PDF

Veličina fajla: 13.2 MB, PDF

Veličina fajla: 8.27 MB, PDF

Veličina fajla: 10.6 MB, PDF

Veličina fajla: 10.0 MB, PDF

Preuzmite logo:

Veličina fajla: 1.30 MB, PDF